Beste (gast)ouder,

Ondanks alle mogelijke beveiligingsmaatregelen die we hanteren, zijn wij helaas getroffen door een aanval van cybercriminelen. Het is heel vervelend dat een dergelijk risico nooit volledig uit te sluiten is. Gelukkig zijn er geen aanwijzingen dat er gegevens van onze ouders en gastouders in verkeerde handen terecht zijn gekomen. Het ‘lek’ in het systeem is door ons gedetecteerd en volledig gedicht. Daarvoor hebben we de toegang tot dit (oude) portal met jouw wachtwoord per direct onmogelijk moeten maken.

Stel een nieuw wachtwoord in

Je kunt nu niet meer inloggen met jouw wachtwoord. Heb je gegevens uit dit (oude) portal nodig? Klik dan hiernaast op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt vervolgens direct per mail instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen, waarmee je weer veilig toegang hebt tot het systeem.

 

Mijngastouderburo.nl

Wanneer je voor het nieuwe portal van ViaViela (Mijngastouderburo.nl) hetzelfde wachtwoord gebruikt(e), dan is het belangrijk dat je ook daar het wachtwoord aanpast. Ga naar Mijngastouderburo.nl en klik vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt verdere instructies per mail.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.